otrdiena, 2015. gada 26. maijs

Otrā diena un klāt vēl daudz vairāk

Jauna diena – vēl vairāk jauna. Ja pēc vakardienas necerējām redzēt ko tādu, kas var pārsteigt, tad šodien visa bija vēl vairāk. Tieši paši jaunākie jeb 2.klases skolēni šodien bija vieni no aktīvākajiem, daloties ar mums. Kad ienācām klasē, bija vien pāris to darbonīšu, kas vēlējās pastāstīt par projektu nedēļu un saviem projektiem, bet jau pēc pirmajiem – drosmīgākajiem, visi, entuziasma pilni, vēlējās dalīties ar mums.
Kamēr dažiem vēl viss ir tikai procesā, citi jau bravūrīgi atrāda savu paveikto visiem un nekautrējas visu sīkumos izklāstīt. Skolēnu izdoma ir neizdibināma, atliek tikai pabrīnīties gan par to, gan viņu degsmi un ticību savai idejai, kas pieaugušajiem izraisa visdažādāko emociju gammu – jautājumus, interesi, smieklus, neizpratni.
Un kas, Jūsuprāt, ir guļošais velosipēds?
Projektu nedēļas paši vaininieki pat par starpbrīžiem piemirst un ļoti izbauda šīs dienas, izzinot sev interesējošās tēmas un pavadot laiku mazliet citādi. Lieki piebilst, visvairāk viņus priecē, ka nav mājasdarbu un var atpūsties no smagajām somām.
Ja arī Jūs vēlaties redzēt kaut ko jaunu, tiekamies jau 28.maijā Dārza svētkos Rīgas Angļu ģimnāzijā.
 Zane Čivle 10.a

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru